Verschillende soorten en toepassingen van toiletpapier

toiletpapier

Verschillende soorten en toepassingen van toiletpapier

Over het algemeen is slechts een dun, papierachtig product dat voornamelijk wordt gebruikt om de onderkant en bodem van het toilet na het poepen af te vegen, en voor vrouwen om het perineum en de buitenste geslachtsorganen van urine af te vegen tijdens het urineren of masturberen. Het wordt geleverd in losse rollen of "druppeltype" -vellen die in de meeste supermarkten of drogisterijen voor ongeveer vijf dollar kunnen worden gekocht. Het wordt soms in plastic verpakt verkocht en is verkrijgbaar in kleuren zoals blauw en wit of felroze en rood. Vraag bij het kopen van toiletpapier altijd aan de winkelbediende of het product lanoline bevat, een stof die helpt tegen een slechte adem. De belangrijkste reden achter het gebruik van toiletpapier is om het toilet schoon te houden, vooral als men alleen woont, kinderen heeft, een huisdier heeft, wijn drinkt of nog nooit zijn schaamhaar heeft geschoren (of zijn wenkbrauwen heeft geschoren). Als iemand zijn schaamhaar nog nooit heeft geschoren, moet hij eerst een goed product voor persoonlijke verzorging vinden dat is ontworpen om mensen te helpen schaamhaar te scheren zonder hun huid te irriteren.

Typen en gebruiken Een van de meest voorkomende toepassingen van toiletpapier is om het aanrecht in de badkamer af te vegen na gebruik om af te wassen of bij het uitvoeren van andere soortgelijke huishoudelijke taken. Toiletpapier komt echter ook in andere vormen voor, zoals een rol tissuepapier, crêpe, badstof, keukenpapier en een rol roze tissues. Elk heeft zijn eigen specifieke toepassingen in vergelijking met toiletpapier. Over het algemeen zal elk type toiletpapier het werk doen, maar het kan zijn dat u voor verschillende huishoudens afzonderlijke rollen van verschillende soorten moet kopen.

Gerecycled papier Hoewel toiletpapier in de meeste supermarkten of drogisterijen in de Verenigde Staten kan worden gekocht, wordt het sterk aanbevolen om rollen toiletpapier te kopen die zijn gemaakt van gecertificeerd gerecycled papier. De Amerikaanse Environmental Protection Agency keurt het meeste gerecycled papier goed. Bovendien kan toiletpapier dat is gemaakt van nieuw papier ook worden gekocht bij gecertificeerde fabrieken voor kringlooppapier. Nieuw papier heeft een langere levensduur dan de meeste kringlooppapier, wat betekent dat als u langer toiletpapier nodig heeft, het kopen van rollen nieuw papier de beste optie voor u kan zijn.

Informatie over dit onderwerp: CleanProduct.nl