Motorcontrole-eenheid programmeren – Eenvoudige manier om uw auto betere prestaties te laten ontvangen

Motorcontrole-eenheid programmeren – Eenvoudige manier om uw auto betere prestaties te laten ontvangen

Wat is precies een chip-tuning? Met chip-tuning manipuleer de parameters van uw motorcontrole om er extra uitvoering uit te krijgen. Het belangrijkste voordeel van deze afstemming is dat u de instellingen van de verschillende functies van uw auto kunt wijzigen zonder de andere instellingen te beïnvloeden die van vitaal belang zijn voor de normale functie van uw auto. Daarom kan het helpen om meer macht te krijgen dan wat je in gedachten had.

Er zijn enkele voordelen van chiptuning: – het verbetert de fabrieksoftware en stelt u in staat om de nodige wijzigingen aan te brengen in sommige functies, hoewel u de volledige lay-out van uw auto niet verandert. – Hiermee kunt u enkele wijzigingen aanbrengen aan uw motor zonder de andere parameters te beïnvloeden. – U kunt uw motor afstemmen op basis van de specificatie van uw keuze. –

Het bespaart veel geld dan uw hele auto aanpassen aan uw specificaties.

Er zijn enkele nadelen van chiptuning: – het vereist mogelijk een grote investering van uw kant, aangezien u de nodige onderdelen en gereedschappen moet kopen, evenals betalen voor de monteur die de taak zal uitvoeren. – Het vereist een grote hoeveelheid handmatig werk en frequente raadpleging en toezicht op uw monteur. – U kunt de exacte fabrieksinstellingen niet verwachten, omdat u eenvoudig de waarden kunt aanpassen die u nodig hebt. – Het kan alleen worden gedaan voor motoren die benzine gebruiken als brandstof.

Het kan echter gemakkelijker worden gemaakt als u uw fabrieksvoertuigen vervangen door een van aftermarket. Deze aftermarket-chips vereisen geen wijzigingen op uw voertuigenstructuur zelf. Integendeel, ze kunnen gewoon de fabriekssoftware verbeteren, zodat deze kan werken volgens uw exacte specificaties. Zodra dit is gedaan, kunt u beginnen met het afstemmen van uw motor. Dit kan u de best mogelijke prestaties geven die u voor uw voertuig wilt.

De beste manier om uw chiptuning te starten, is door de originele of fabrieksoftware te vervangen door een aftermarket-chip. Als u al een chip op uw voertuig hebt geïnstalleerd, kan dit worden bereikt door een chip-afstemming van internet te downloaden. Zorg ervoor dat u de juiste krijgt, want er zijn enkele replica-producten die daadwerkelijk meer schade aan uw autosystemen veroorzaken. U kunt een gerenommeerd bedrijf online vinden of in uw lokale directory kijken zoals gele pagina’s. In de meeste gevallen bieden deze bedrijven chip-deuntjes te koop tegen redelijke prijzen.

Voordat u het werkelijke werk doet, moet u ervoor zorgen dat u ons uw motorregelaar of motorsoftware verzendt, zodat we uw voertuig goed kunnen controleren en analyseren. Na onze analyse zullen we het tegen u terugkrijgen tegen een vergoeding. De vergoeding is meestal afhankelijk van het type TuneUp dat u op uw auto wilt doen, zoals het verwijderen van een beperking, waardoor een andere stroombron wordt toegevoegd of meer afstemming op het bestaande systeem. Dan ontvangt u een codenummer. U moet dit kopiëren en het aan ons geven, zodat we kunnen controleren of uw code geldig is.

Klik hier voor meer informatie Chipperformance