Koop Bitcoins met Bancontact

Koop Bitcoins met Bancontact

Bancontact is een nieuwe online service waarmee u de verschillende belangrijke valuta’s van de wereld kunt kopen en verkopen met behulp van uw PayPal-account. Dit betekent dat iedereen deze service kan gebruiken, ongeacht hun financiële situatie. Je hoeft geen speciale kennis te hebben van het handelen van valuta’s; En omdat er geen commissie in rekening wordt gebracht, kunt u valuta’s kopen en verkopen met behulp van uw eigen geld. Als je bekend bent met andere top online retailers zoals overstock, Amazon, Tigerdirect en eBay, dan weet je al waar Bancontact over gaat.

Dus, hoe koopt u Bitcoins met Bancontact? Het proces is heel eenvoudig. In plaats van door een makelaar te gaan, zoals jij zou bij het kopen van aandelen door een effectenmakelaar, ga je door een online bedrijf dat is gespecialiseerd in het uitrusten van valuta’s. Bancontact werkt door u een demo-account op de website te openen en de ins en outs te leren van hoe het proces werkt voordat u begint met een echte handel.

Wanneer u de website bezoekt, kunt u een lijst zien van alle uitwisselingen en de huidige marktprijs.

Zodra u op een uitwisseling klikt, wordt u daar via een beveiligde koppeling genomen. Dan, alles wat u hoeft te doen is de instructies die voor u op de site zijn aangelegd om te beginnen met handelen, allemaal vanuit het comfort van uw eigen huis!

Bancontact werkt op dezelfde manier met andere online makelaars in die zin dat u een demo-account kunt openen die een zeer aanpasbare look krijgt, zodat u een gevoel kunt krijgen hoe alles werkt. Zodra je hebt geleerd hoe alles werkt, kun je een echte handel maken met je echte geldaccount. Het enige verschil tussen deze en andere makelaars is dat ze een desktop-interface bieden, wat betekent dat u kunt verhandelen vanuit het gemak van uw bureaublad, dat het toegevoegde voordeel heeft van het niet opnemen van veel deskruimte.

Ze bieden ook een zeer aanpasbare web-gebaseerde demo-account waarmee je kunt ruilen met dezelfde zeer aanpasbare interface die je zou vinden met een andere makelaar.

Bancontact werkt heel goed als een uitwisseling, omdat het veel kleine stortingen biedt die worden gebruikt om te betalen voor transacties. Omdat deze kleine stortingen zelfs 12 uur wachten, duurt het hele proces nooit langer dan een paar minuten. Dit is een van de belangrijkste voordelen van deze makelaar in vergelijking met de competitie, die u vaak laat wachten voordat u een transactie kunt maken. Bancontact Hiermee kunt u ook een lijst met deelnemende kooplieden kopen, zodat u een nog grotere storting kunt maken als u kiest. Er zijn ook veel verschillende betalingsopties, waaronder een belangrijke creditcard, een PayPal-account en een betaalpas, wat betekent dat u in minder dan een uur op kunt staan en opnieuw kunt verhandelen.

Er zijn ook een aantal andere kleine handige functies die Bancontact biedt met een blog, een FAQ-pagina, evenals de mogelijkheid om diagrammen van prestaties uit het verleden te bekijken. Hiermee kunt u een echt goed beeld krijgen van hoe goed de markt doet en helpt u om meer geïnformeerde beslissingen te nemen. Een van de grootste voordelen die u zult ontvangen door dit te doen, is het vermogen om uw inkomsten te gebruiken om meer bitcoins te kopen als de tijd doorgaat. Hoewel het in het begin misschien een beetje moeilijk lijkt om grote sommen geld op internet te maken, als je de hier genoemde stappen volgt, wordt het gemakkelijker om bitcoins te kopen met minimale inspanning op de lange termijn.

Bij BitcoinMeester kunt u Bitcoin kopen en van al deze voordelen gebruik maken!