Hoe u het beste barbecuevlees kookt

bbq vlees

Hoe u het beste barbecuevlees kookt

Je hebt snel gekookt bbq-vlees nodig, omdat oude dieren met de jaren harder worden. Vraag ook naar leeftijd. Het meeste rundvlees wordt vrij snel ingevroren, waardoor de weefsels uitdrogen en het rundvlees malser wordt. Al het rundvlees wordt ingedeeld in klasse A tot G. Uw rundvleeskeuze hangt af van uw kookstijl, het soort koken dat u verkiest, de voorkeur van uw gezin en het budget bbq vlees. Sommige stukken zijn malser dan andere.

Controleer bij het kopen van slecht vlees altijd of het niet is verlopen voordat u koopt. Sommige stukken vlees krijgen betere resultaten bij het koken op een elektrische grill of een buitengrill, terwijl andere beter worden gekookt op een rookkast of een gasgrill. Gegrilde steaks smaken ook beter dan gegrild vlees, maar gebruik nooit zout of peper op een gegrilde steak. Zout en peper maken het vlees pikant en onaangenaam om te eten, iets wat niemand wil bij het grillen van vlees!

Gegrilde steaks zijn meestal het beste bbq-vlees omdat ze gemakkelijk te bereiden zijn, niet veel tijd nodig hebben om te koken en lang marineren, wat betekent dat je kunt grillen zonder te wachten tot de pan heet is. Zorg er bij het koken van steaks voor dat de grill erg heet is en sluit de deur om de grill rokerig te houden. Sommige mensen houden er zelfs van om uien en knoflook direct op het rundvlees te doen nadat het op de grill is geweest. Wat je ook doet, voeg het sap van de citroen niet rechtstreeks toe aan het vlees. Het sap kan de spiervezels in het vlees zelfs vernietigen.

Meer informatie op: CoolToMeatYou.nl